Podologie Beemster. Registerpodoloog in de Beemster.

MENU

Recensies

Welkom bij Podologie Beemster. Uw registerpodoloog in de Beemster!

Wat klanten over ons zeggen

Indien u tevreden bent over de door mij gegeven behandeling, zou ik het zeer op prijs stellen als u dit wilt laten weten door middel van een recensie die ik op deze website zou willen plaatsen. Stuur uw reactie naar info@podologiebeemster.nl

Recensies:

Via de fysiotherapeut bij Stina terecht gekomen om iets te doen met mijn doorgezakte platvoeten. Vanaf het eerste moment meteen vertrouwen in haar inschatting, oplossing bleek betere corrigerende zooltjes (en de tip iets grotere schoenen te kopen) en lopen doet geen pijn meer, wereld van verschil.

Maar Stina is nog niet tevreden, het kan nog beter, dus binnenkort nog een afspraak om de correctie nog iets te tweaken en het nog beter te maken.

Groet, Daan

Stina, ook bekend als Podologie Beemster, is een topper als medisch pedicure en als register podoloog.

Ben ongeveer een half jaar bij haar onder behandeling voor wratten onder de voeten. Ik had last van veel wratten. Het was zo erg dat ik moeilijk meer kon lopen en elke keer terug moest om ze weg te laten halen. Maar het werkte. Het werden er steeds minder.

Maar niet alleen weghalen van de wratten, ook zorgde ze voor geschikte (zachtere) steunzolen op maat gemaakt, wat ook prettig loopt en bijdroeg aan het reduceren van de wratten. Een aanrader: heeft ook altijd tijd voor je.

Dhr. Arie Boonders